Μένιος Φουρθιώτης: Απολογείται αύριο (04/10) ο παρουσιαστής για τις εκρήξεις στο σπίτι του

Ενώπιον τακτικών και λαϊκών δικαστών καλείται να παρουσιάσει τη δίκη του έκδοση για τις – κατά το κατηγορητήριο – «στημένες επιθέσεις» στο σπίτι του στο Διόνυσο, ο Μενιος Φουρθιώτης.

Η δίκη του παρουσιαστή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που κάθεται στο εδώλιο μαζί με τρία ακόμη άτομα, φτάνει το πρωί της Τρίτης 4/10 στο στάδιο των απολογιών. Ήδη κατέθεσαν περισσότεροι από 15 μάρτυρες για την υπόθεση, που είχε οδηγήσει τον «Mr Αποκαλυπτικά» στη φυλακή για λίγους μήνες.
Στις προηγούμενες συνεδριάσεις κατέθεσαν αρκετοί αστυνομικοί, ο ηλεκτρολόγος που εγκατέστησε το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στο Διόνυσο, εξηγώντας ότι το μηχάνημα δεν είχε υποστεί δολιοφθορά, αλλά και φιλικά του πρόσωπα και συνεργάτες.

Τρομαγμένο και ταραγμένο τον περιέγραψε στο δικαστήριο, γυναίκα από το οικογενειακό περιβάλλον του, η οποία κατοικούσε στο σπίτι του την επίμαχη περίοδο των επιθέσεων. «Ξαφνικά άκουσα θορύβους, χτυπούσε ο συναγερμός, το σπίτι είναι τετραώροφο, δεν κατάλαβα ότι ήταν πυροβολισμός. Μείναμε στα δωμάτια μας και μετά κατεβήκαμε κάτω και μας είπε η αστυνομία ότι ήταν πυροβολισμοί. Για την έκρηξη φοβήθηκα (σς: δεύτερο περιστατικό) τρομάξαμε από τον κρότο, ξαφνικά ακούσαμε ένα δυνατό κρότο. Ο κατηγορούμενος ήταν τρομαγμένος, ταραγμένος ειδικά με τους πυροβολισμούς είχε πρόβλημα με τη καρδιά του και είχε έρθει και το ΕΚΑΒ» είπε η μάρτυρας.
«Εκείνο το βράδυ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον κ. Φουρθιώτη για να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής και άκουσα ένα εκκωφαντικό θόρυβο. Άκουσα τον κ. Φουρθιώτη να φωνάζει και να είναι ταραγμένος. Κατάλαβα ότι αυτός ο θόρυβος μάλλον πρέπει να είναι από πυροβολισμούς. Ήταν αρκετά τρομαγμένος. Έπαψε μετά να μιλάει και εγώ κάλεσα το αστυνομικό τμήμα και το ΕΚΑΒ. Στις 10 Ιανουαρίου είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό μου. Τις ημέρες εκείνες ήταν η απεργία πείνας του Κουφοντίνα και δεχόμασταν απειλές σε καθημερινό επίπεδο» ανάφερε συνεργάτης του που κλήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο.

Τι υποστηρίζει ο Φουρθιώτης

Ήταν Πρωτομαγιά του 2021 όταν ο Μένιος Φουρθιώτης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, αφού ανακριτής και εισαγγελέας είδαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του, αλλά και κίνδυνο να διαπράξει νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα. Ο ίδιος πάντως είχε αρνηθεί κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν συνομίλησε ποτέ με τους συγκατηγορουμένους του από συγκεκριμένο κινητό μετά την συμπλοκή των τελευταίων με αστυνομικούς, ισχυριζόμενος ότι το κινητό είναι εταιρικό και υπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss