Μέριλιν Μονρό: Αντιδράσεις για την πολύκροτη σκηνή με τον Κένεντι στην ταινία του Netflix

Αντιδράσεις προκάλεσε με το «καλημέρα» η νέα ταινία με τίτλο «Blonde» που παρουσίασε το Netflix για τη ζωή της Μέριλιν Μονρό.

Οι χρήστες του Netflix εξοργίστηκαν ιδιαίτερα από μια «τρομακτική» σκηνή στη νέα ταινία της Μέριλιν Μονρόε, με τίτλο Blonde που προβάλλεται στο Netflix, γράφει ο Independent.
Η νέα αμφιλεγόμενη ταινία του σκηνοθέτη Andrew Dominik είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001. Εδώ και αρκετό καιρό, το έργο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός των Knives Out, Aνα ντε Άρμας, διαφημίζεται ως «σοκαριστική» με την ταινία να λαμβάνει σήμανση για θεατές ηλικίας άνω των 17 ετών στις ΗΠΑ.

Για το Ηνωμένο Βασίλειο, η ηλικία «ανεβαίνει» στα 18, αλλά οι Αμερικανοί σκηνοθέτες τείνουν να προσπαθούν να επεξεργαστούν τις ταινίες τους για να αποφύγουν το πιστοποιητικό, καθώς, όταν πρόκειται για κινηματογραφικές κυκλοφορίες, συνήθως ισοδυναμεί με λιγότερα χρήματα στο box office.
Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι το «Blonde» είναι μια τυπική βιογραφική ταινία για τη Moνρό, αλλά ισχύει το αντίθετο: λόγω του υλικού πηγής, η ταινία περιλαμβάνει πολλές φανταστικές σκηνές από τη ζωή του σταρ του Χόλιγουντ, μία από τις οποίες κατηγορείται ότι το πήγε πολύ μακριά.

Αφορά τον Τζον.Φ.Κένεντι, τον πρόεδρο των ΗΠΑ με τον οποίο η Moνρό πιστεύεται ότι διατηρούσε σχέση τη δεκαετία του 1960. Οι φήμες για αυτή την υπόθεση παραμένουν ανεπιβεβαίωτες μέχρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss