Μέσι: Η ανατριχιαστική επίκληση στον Μαραντόνα – «Πάμε Ντιέγκο» (vid)

Συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει επίκληση στον… Θεό Μαραντόνα.

Μάλιστα ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media προκαλεί συγκίνηση αφού την ώρα που ο Γκονσάλο Μοντιέλ στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι, ο Λιονέλ Μέσι κοιτάζει τον ουρανό, κάνοντας επίκληση στον… Θεό Ντιέγκο: «Πάμε Ντιέγκο, από τον ουρανό», αναφωνεί ο 35χρονος σούπερ σταρ και παίρνει δύναμη.

Ο 25χρονος αμυντικός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λιορίς και η Αργεντινή στέφεται παγκόσμια πρωταθλήτρια. Με τον Pulga πάντα στην πρώτη γραμμή και τον Ντιέγκο Μαραντόνα να χαμογελά από ψηλά. Για την αγαπημένη του Αλμπισελέστε που γράφει ξανά ιστορία.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι έκανε αυτό που ονειρευόταν από παιδί. Κατέκτησε το Μουντιάλ και από το βράδυ της Κυριακής πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του στο Instagram και με την εμφάνισή του – για μία ακόμη φορά στο γήπεδο – έκανε όλους να υποκλίνονται στο μεγαλείο του Λίο και της Αργεντινής.
Το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ
«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!! ??

»Το ονειρεύτηκα τόσες πολλές φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω……

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με στηρίζουν και όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε ενωμένοι και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Η αξία ανήκει σε αυτή την ομάδα, η οποία είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων μας που αγωνιζόμαστε για το ίδιο όνειρο που ήταν επίσης το όνειρο όλων των Αργεντινών… Τα καταφέραμε!!!».

https://www.instagram.com/p/CmUv48DLvxd


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss