Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε βανάκι με δύο επιβάτες

Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε την καμπίνα ενός βαν στη Μεταμόρφωση, ενώ για λίγα εκατοστά δεν τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Μεταμόρφωση, όταν ένα βανάκι δέχθηκε ξαφνικά αδέσποτη σφαίρα.
Συγκεκριμένα η σφαίρα διαπέρασε το εσωτερικό του λευκού επαγγελματικού αυτοκινήτου, σπάζοντας το τζάμι του οδηγού και βγήκε από το μικρό τζαμάκι δίπλα από τον καθρέπτη του συνοδηγού.

Οι δύο υπάλληλοι φαίνεται ότι είχαν «Άγιο» και δεν τραυματίστηκαν από θαύμα. Αν και σε κατάσταση σοκ κατέθεσαν λίγο αργότερα στην αστυνομία, ότι είχαν σταματήσει εκείνη την ώρα σε φανάρι στη λεωφόρο Τατοΐου. Το μόνο που άκουσαν σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν είναι ότι δεν άκουσαν κάποιο πυροβολισμό παρά μόνο τον κρότο από το σπάσιμο των τζαμιών.
Στην αρχή οι υπάλληλοι δεν είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για σφαίρα. Αφού ακινητοποίησαν το όχημα και βγήκαν έξω, έψαξαν το σημείο και διαπίστωσαν ότι τελικά αυτό που είχε περάσει στο εσωτερικό του βαν ήταν μία σφαίρα.

Η αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στην περιοχή, έψαξε τριγύρω χωρίς να βρουν τη σφαίρα ή να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη. Τα σενάρια για πυροβολισμό ή εκπυρσοκρότηση του όπλου έχουν περιοριστεί. Το ίδιο και το σενάριο ότι κάποιος πέρασε το αυτοκίνητο για περιπολικό και πυροβόλησε προς το μέρος του.

Σύμφωνα με την τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο, η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, με αποτέλεσμα να φτάσει στην μπροστινή γωνία από τη μεριά του συνοδηγού.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss