Μια νέα εποχή στην ασφαλή οδήγηση με το Volvo EX90 – FleetNews

[embedded content]

Ο Jim Rowan, πρόεδρος και CEO της Volvo Cars, ανακοίνωσε πως η μάρκα προχωρά σε μια νέα εποχή για την ασφαλή οδήγηση των αυτοκινήτων της, που θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Volvo EX90, την αμιγώς ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV που πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 9 Νοεμβρίου:
“Σε όλους μας αρέσει να πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί οδηγοί, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι ακόμη και οι καλύτεροι κάνουν λάθη. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι αφηρημένοι, αγχωμένοι, νυσταγμένοι ή σε άλλη κατάσταση που επηρεάζει την οδήγηση. Και όταν δεν είναι στα καλύτερά τους, μπορεί να χρειάζονται βοήθεια.

Για να φτάσουμε στο όραμά μας για ένα μέλλον με μηδενικές συγκρούσεις, πρέπει να εξετάσουμε όλους τους λόγους για τους οποίους μπορεί να συμβεί μια σύγκρουση. Παραδοσιακά, έχουμε επικεντρωθεί στο να κατανοήσουν καλύτερα τα αυτοκίνητά μας τι συμβαίνει γύρω τους για να βοηθήσουμε στην προστασία των ανθρώπων μέσα σε αυτά.
Αλλά για να ανοίξουμε νέους δρόμους στον τρόπο προστασίας των ανθρώπων, πρέπει να προχωρήσουμε περισσότερο – πρέπει να βελτιώσουμε την κατανόηση του αυτοκινήτου για την κατάσταση του οδηγού.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάζουμε το σύστημα κατανόησης οδηγού ως στάνταρ στο EX90, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 9 Νοεμβρίου 2022. Αυτό το σύστημα ανίχνευσης σε πραγματικό χρόνο καθοδηγείται από μια απλή ιδέα: εάν ένα αυτοκίνητο Volvo μπορεί να καταλάβει πότε ο οδηγός δεν βρίσκεται σε κατάσταση που είναι η βέλτιστη για οδήγηση, το αυτοκίνητο μπορεί να φροντίσει να λάβει μέτρα για να βοηθήσει στην αποφυγή ατυχημάτων”.
Κατανοώντας την ανθρώπινη εμπειρία
Το νέο Volvo EX90 είναι ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να κατανοεί τόσο τον οδηγό όσο και τον χώρο που τον περιβάλλει, ώστε να βοηθά να παραμείνουν ασφαλείς ο ίδιος, οι επιβάτες και οι άλλοι χρήστες του δρόμου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεται πιο έξυπνο και πιο ασφαλές με την πάροδο του χρόνου, καθώς μαθαίνει από τα νέα δεδομένα και δέχεται αναβαθμίσεις.
Η τελευταία τεχνολογία α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss