Μην Ανοίξεις την Πόρτα: Ανακοινώθηκε η πρώτη ταινία των UNBOXHOLICS!

Οι Unboxholics παρουσίασαν στο κοινό το πρώτο αποκλειστικό trailer της horror ταινίας που ετοιμάζουν και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Έπειτα από 11 χρόνια δυναμικής και συνεχής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οιUNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημαενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.
Στο παρελθόν μάλιστα έχουν παρουσίασει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini horrorταινίες μυθοπλασίας καθώς και το “ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ”, μια διαδραστική horror σειράαποτελούμενη από 5 επεισόδια.

Αυτήν τη φορά όμως έρχονται με ένα πολύ μεγαλύτερο project! Κατά τη διάρκεια τουτελευταίου επεισοδίου της σειράς “Κυνήγι Θησαυρού” στο YouTube Channel τους, οι Unboxholics παρουσίασαν στο κοινό το πρώτο αποκλειστικό trailer της horror ταινίας που ετοιμάζουν και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.
Δείτε το trailer της ταινίας:

Δείτε παρακάτω τη σύνοψη της ταινίας:
Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενόςβουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.
Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στηναπομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικόταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά τουδάσους;
Τίτλος: Μην ανοίξεις την πόρτα

Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Πρωταγωνιστούν: Φωτεινή Λεβογιάννη και Σάκης Καρπάς
Μουσική: Κώστας Αγέρης
Παραγωγή: Unboxholics
Κυκλοφορία: 2023


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss