Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/11 έως 22/12: Φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Αφού πρώτα ο Σκορπιός του έβγαλε το λάδι, ο Ήλιος επιτέλους αναγεννιέται και μπαίνει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου για να μεταλαμπαδεύσει παντού το φως της γνώσης, με Αστερίξ και Ντόναλντ Ντακ. Τον έχουν προλάβει βέβαια οι δύο happy travelers, ο Ερμής κι η Αφροδίτη, που μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα πάθουν Λάμπρο Κωσταντάρα. Ζάβαλος και Μαυρογυαλούρος, είναι μόνον η αρχή. Ακολουθούν το τι 30, τι 40, τι 50, ο Άνθρωπος που έσπαγε πλάκα, ο Φαφλατάς κι ο Μπλοφατζής.
Η πλατιά και φωταγωγημένη λεωφόρος Τοξότη είναι σπαρμένη από αντιθέσεις με τον Άρη και από τετράγωνα με τον Ποσειδώνα και το Δία. Τσίρκο με τα όλα του δηλαδή -να κι ο Ντάμπο, το ελεφαντάκι με τα μεγάλα αφτιά- κι ο Ήλιος που είναι στο κατόπι τους από τα ίδια μέρη θα περάσει. Αχ να γινόσουν ξανά παιδί, για να μπορείς να χαχανίζεις αμέριμνος/η στα Καρουσέλ και τα playstation… Αχ να ήσουν «ιθαγενής», για να βολευτείς με χάντρες και καθρεφτάκια… Λαγοί με πετραχήλια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες περιμένουν την πελατεία τους και χαρά σε εκείνον/η που έχει το ψέμα και την κομπίνα για επάγγελμα.
Στις 7 πάντως, ο Ερμής θα φορέσει γραβάτα και στις 10 η Αφροδίτη θα γίνει μια κυρία. Αιγόκερως speaking.

Ο Άρης πάλι το βιολί του. Ανάδρομος και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει τη Νέα Σελήνη στις 24 Νοεμβρίου να μοιάζει με σύναξη απατεώνων. Που πας ξυπόλητος στα αγκάθια, πτωχέ ιδεολόγε; Που πας μικρή και αθώα κοκκινοσκουφίτσα;Παρουσία όμως δίνει ο Αρούκος και στην Πανσέληνο στις 8 Δεκεμβρίου Τραμπολίνο θα γίνουν τα νεύρα σου αλλά το κόνσεπτ θα έχει και μπόλικη δράση.Πάμε τώρα στα επί μέρους.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί!Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΡΙΟΣ ♈
Η Νέα Σελήνη στις 24/12 δίνει το σύνθημα για εξόδους, εκδρομές και ταξίδια κι όσο οι απαιτήσεις σου είναι να περάσεις απλά καλά… το ‘χεις!… Διάβασε περισσότερα 
ΤΑΥ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss