Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/08 έως 22/09: Δυναμικές πρωτοβουλίες με μπαλαντέρ την τύχη

Τρίτη 23 Αυγούστου, ξημερώματα. Στο κατώφλι της Παρθένου στέκει ο βασιλιάς Ήλιος με αγέρωχο ύφος, περιμένοντας να τον υποδεχθούν μετά βαΐων και κλάδων, όπως έχει καλομάθει. Όμως, φευ, αυτά που ήξερε πρέπει να τα ξεχάσει. Μια μεταλλική πόρτα με οθόνη και ηλεκτρονική θύρα εμποδίζει την πρόσβασή του στα ενδότερα ενώ μια μονότονη φωνή επαναλαμβάνει διαρκώς: Αλτ τις ει… Εισάγετε τον κωδικό σας παρακαλώ!
Σιγά μη θες και το παρασύνθημα, διαμαρτύρεται ο Ήλιος αλλά γρήγορα καταλαβαίνει πως ματαιοπονεί. Στην οθόνη γράφει: Ακολουθήστε παρακαλώ τη διαδικασία που προβλέπεται. Κι από κάτω «κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας»
Και τι διαδικασία! Για να αποκτήσει αυτόν τον ρημαδιασμένο κωδικό, το πρωτόκολλο απαιτεί να κάνει λαμπίκο το πλατύσκαλο και να πιάσει δουλειά σε φάμπρικα, χώρια που πρέπει να υπογράψει καμιά δεκαριά ρήτρες, με αστερίσκους και υποσημειώσεις. Με το εγώ του πλήρως καταρρακωμένο, επιτέλους τα καταφέρνει. Ο κωδικός είναι «Δεν είμαι κηφήνας» και στις 6 και 15΄ και 59΄΄ ακριβώς η πόρτα ανοίγει.

Τον έχει προφτάσει στο μεταξύ και η Σελήνη που στις 27 γίνεται Νέα, όπως κάθε μήνα. Ο πρώτος που συναντά το ζεύγος όμως είναι ο φρούραρχος Άρης που από τους Διδύμους τους χώνει μια στα λαγαρά, έτσι για το καλό. Στραβάδια, στρώνετε κρεβάτια στην τρίχα κι ύστερα στην Καλλιόπη! Ω, ευτυχώς που είναι και η μούσα, προστάτιδα των τεχνών εδώ, για να πούμε και κανα τραγούδι… Ακολουθούν στρατιωτικά γυμνάσια η επιθεώρηση τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss