Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/09 έως 23/10: Καλοπέραση, σπατάλες, περιπέτειες και δράματα

Ο Ήλιος διαβαίνει το κατώφλι του Ζυγού τα χαράματα της 23ης Σεπτεμβρίου και με το καλημέρα αρχίζει να αμφιταλαντεύεται. Να μείνω ή να φύγω; Εσύ να μείνεις, εγώ φεύγω του απαντά ο Ερμής, που πέφτει πάνω του με την όπισθεν και με μια μεζούρα στο χέρι τραβάει για την Παρθένο. See you, έχουμε και δουλειές! Στάσου μύγδαλα, του φωνάζει ο Ήλιος αλλά που…
Ευτυχώς στις 25 καταφθάνει κι η Σελήνη, για το καθιερωμένο ραντεβού του μήνα. Που είσαι άντρα μου να σε ξαναπαντρευτώ, να ξανανιώσω; Το ιερό μυστήριο τελείται λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 26, με κουμπάρο το Δία, έτσι για να σκάσουν οι ψηλομύτες φίλες της στο Λιονταροχώρι. Εσένα βέβαια σε ενδιαφέρει το ότι έχεις να κάνεις με μια Νέα Σελήνη της προκοπής κι αν ξεκινήσεις κάτι, καλά θα σου πάει. 
Στις 29, έρχεται σεινάμενη, κουνάμενη κι η Αφρροδίτη στο Ζυγό. Η αντίθεσή της με το Δία, την 1η Οκτωβρίου, είναι όλα τα λεφτά και χαρά σε εκείνους/ες που έχουν τις τύχες τις καλές, όπως λέει κι η παροιμία. Καλοπέραση και σπατάλες κι από δω παν κι οι άλλοι…

Στη συνέχεια, παίρνει τον Ήλιο στο κατόπι αλλά είναι της μοίρας γραφτό να μη συναντηθούν, παρά μόνον στις 22, λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τους Ζυγούς λύσατε. Μέχρι τότε θα τα δουν όλα, κωμωδίες, περιπέτειες, δράματα και θρίλερ και δεν ξέρω για σένα, πως θα σου πέσει όλο αυτό αλλά η Ωραία δείχνει ενθουσιασμένη. Μαζί θα κλάψουμε Ήλιε μου, βασιλιά μου, ραντεβού στα… Πλουτωνάδικα, μετά τις 15! 
Η Πανσέληνος στις 9, που έχει το Χείρωνα καβάλα, συμφωνεί και επαυξάνει στο δράμα, με μια στοίβα χαρτομάντιλα για προίκα, υπό τους ήχους του Unforgettable κι αν παίξει κι ο Σώτος Παναγόπουλος, με το φίλο που ήρθε απόψε απ’ τα παλιά, ακόμα καλύτερα.

Στο μεταξύ, στις 2 Οκτωβρίου, έρχεται τηλεγράφημα κι από τον Ερμή: Ανάδρομη πορεία, στοπ. Θα είμαι εκεί στις 11, στοπ.Εντυπωσιακή επανείσοδο θα κάνει με το Δία απέναντί του και πάλι καλά να λες που υπάρχει κι ο Χοντρός για να γελάει το χειλάκι σου που και που κι ας είναι και με… χοντράδες!
Η Δήμητρα πάλι α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss