Minimal στυλ και έντονα χρώματα; 8 σύνολα για να τα εντάξετε ακόμη και στα πιο απλά looks σας

Αυτά τα outfits θα σε κάνουν να βάλεις χρώμα στη ζωή σου χωρίς να βγεις από το comfort zone σου.

Στη μόδα υπάρχουν διάφορες σχολές και απόψεις πάνω στο styling. Πρόκειται πολύ περισσότερο για διαφορετικές οπτικές της αισθητικής μας, με άλλους να προτιμούν τα απλά, κλασικά κομμάτια, άλλους να ορκίζονται στο extravagant ντύσιμο και άλλους να κάνουν ένα mix and match, προσπαθώντας να βρουν τη δική τους ισορροπία. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, με την άνοδο του Scandinavian style το minimal έχει πλέον γίνει η απόλυτη τάση.

Απλές γραμμές, κλασικά fits, διαχρονικά κοψίματα και κομψοί συνδυασμοί είναι μόνο μερικά από τα κύρια συστατικά ενός πετυχημένου minimal look. Όσες μάλιστα από εμάς το προτιμούν, έχουν ταυτίσει στο μυαλό τους το minimal με τα basic χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο, το γκρι, το beige, το χακί και το μπλε. Και αυτή τους η άποψη αντικατοπτρίζεται και στα σύνλα που δημιουργούν, με την κλασική παλέτα να κυριαρχεί στη ντουλάπα τους.
Η αλήθεια είναι ότι το minimal style όντως ταιριάζει με τις μονοχρωμίες και τα διαχρονικά, pale χρώματα. Φέτος, όμως, το καλοκαίρι έχει μπει διαφορετικό και ανανεωμένο και το χρώματα κυριαρχούν τόσο στις πιο επίκαιρες τάσεις, όσο και στα πιο εμπνευσμένα street style looks που βλέπουμε στους δρόμους της πόλης.

Αν βιάζεσαι να πεις ένα «αλλά!», να σου πω ότι ούτε και εγώ είμαι φ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss