Μητσοτάκης για Ανδρουλάκη: Μικρότητα να φορτώνει την Καϊλή στη ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη για την υπόθεση της Εύας Καϊλή

Σκλήρη επίθεση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται.
Ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται στο Βέλγιο για τη Σύνοδο Κορυφής, μιλώντας σε κομματικά στελέχη της ΝΔ, αρχικά αναφέρθηκε στην ανάγκη για αυτοδυναμία, προκειμένου να επιτευχθεί σταθερότητα.

«Και οι άλλες δυνάμεις έχουν κάνει τις επιλογές τους» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε: «Ο Ανδρουλάκης το είπε πολύ καθαρά, θέλει να συγκυβέρνηση με Τσιπρα. Να πει καθαρά ότι έχει αποφασίσει να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα υπογράμμισε, πως η Ελλάδα δεν πρέπει να διακινδυνεύσει όσα έχει πετύχει.

Σχετικά με την υπόθεση του Qatar Gate και της Εύας Καϊλή, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως με τις πρόσφατες εξελίξεις πλήττεται η εμπιστοσύνη στους θεσμούς, ενώ τόνισε πως τραυματίζεται το κύρος της Ευρώπης.

Σφοδρή ήταν η επίθεση προς το πρόσωπο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη: «Δείχνει πανικό και μικρότητα να προσπαθείς να φορτώσεις ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Επειδή στις Βρυξέλλες γνωρίζεστε, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Καθένας κρίνεται για αυτά που λέει και κάνει».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss