Μητσοτάκης για Σεπόλια: Χυδαίοι βάζουν πολιτικά πρόσημα

Το μήνυμά του για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Το δικό του μήνυμα για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια έστειλε από το Υπουργικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Θα ήθελα, τελειώνοντας, να αναφερθώ σύντομα σε ένα ζήτημα, το οποίο μας έχει απασχολήσει και πάλι στο Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά η επικαιρότητα δυστυχώς επιβάλλει τη διαρκή επιφυλακή μας. Και αναφέρομαι στα τραγικά περιστατικά παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός. Μάλιστα εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάζει επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι βάζουν πολιτικό πρόσημο σε ανατριχιαστικές πράξεις.

«Είναι μία μάστιγα της εποχής, είναι εγκλήματα αποτρόπαια τα οποία κινούνται στα υπόγεια της κοινωνίας, όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι εξιχνιάζονται πια από την Αστυνομία. Αναδεικνύεται πλήρως η σοκαριστική τους διάσταση, σε απόλυτη συνεργασία με τη Δικαιοσύνη και με πολύ μεγάλη μεθοδικότητα. Όλοι αυτοί οι οποίοι πρέπει να λογοδοτήσουν, θα λογοδο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss