Μητσοτάκης: Πούτιν και Ερντογάν δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα

Ο κύριος Πούτιν δεν το κρύβει, ούτε ο Ερντογάν, που έχει δηλώσει πως θα ήθελε άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στην Αγκυρα τονίζοντας «ότι η χώρα φυλά τα σύνορά της και θα πρέπει και η Τουρκία να κάνει το ίδιο».
Αναφερόμενος στην οικονομία και στη ενεργειακή κρίση ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο για τον τουρισμό αλλά και τις πυρκαγιές, ωστόσο το διεθνές περιβάλλον προοιωνίζει ένα δύσκολο χειμώνα.Και προσέθεσε: «Η τιμή του φυσικού αερίου έχει 10πλασιαστεί, τόνισε κάνοντας λόγο για «στρατηγικού χαρακτήρα απειλή» λόγω της στάσης της Μόσχας. Είναι οργανωμένοι οι ρωσικοί εκβιασμοί στην ενέργεια»,..Όπως είπε στο ενεργειακό ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί το πακέτο που είχα προτείνει προ επταμήνου: πλαφόν και αποσύνδεση της τιμής του φυσικού αερίου από αυτή του ηλεκτρικού.Για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει αλλά οι πόροι δεν είναι ανεξάντλητοι. Τα μέτρα μας θα είναι πάντα μετρημένα», συνέχισε. Ακούω και διαβάζω για τσουνάμι επικείμενων παροχών που δημιουργούν ψεύτικες προσδοκίες. Ο αληθινός πληθωρισμός δεν νικιέται με πληθωριστικές υποσχέσεις, ανέφερε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss