Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει γυμνή στο νερό και το κοινό την αποθεώνει

Η Μόνικα Μπελούτσι «εμφανίζεται» στην έκθεση φωτογραφίες του καταξιωμένου Gian Paolo Barbieri και «κλέβει» τις εντυπώσεις.
Η 58χρονη Μόνικα Μπελούτσι κοσμεί την γκαλερί και μάλιστα έναν κεντρικό χώρο, με μια ολόγυμνη φωτογραφία της. Πρόκειται για φωτογραφία του 2000 στην οποία η Μπελούτσι ποζάρει γυμνή στο νερό για καμπάνια των Dolce & Gabbana.

Σε άλλη προκλητική εικόνα, η μελαχρινή καλλονή ποζάρει χωρίς εσώρουχα με ένα διαφανές νεγκλιζέ, με ένα τσιγάρο στο στόμα για την ίδια καμπάνια της D&G.
Στα έργα που παρουσιάζονται, ένας συνδυασμός από ανέκδοτα πορτρέτα και φωτογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, περιλαμβάνονται επίσης φωτογραφίες της Eva Herzigova, του 1997, να τρώει σπαγγέτι και να χορεύει στα πλακόστρωτα δρομάκια της Ρώμης.

Παράλληλα, με τη δουλειά του με μερικά από τα πιο εμβληματικά supermodels του κόσμου, ο Barbieri έχει δημιουργήσει επίσης φωτογραφίες για μερικές από τις πιο διάσημες διαφημιστικές καμπάνιες για ιταλικές και διεθνείς μάρκες μόδας όπως Versace, Ferrè, Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana, Valentino και Armani.

https://www.instagram.com/p/Cl1OJ1DsDZa


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss