Μουντιάλ 2022: Έξαλλος Μέσι με Λαόθ, Φαν Χάαλ και αντίπαλο – «Ποιον κοιτάς, προχώρα ηλίθιε» (Video)

Μουντιάλ 2022: Με τα νεύρα τεντωμένα ο Λιονέλ Μέσι χαρακτήρισε ακατάλληλο για τέτοιο ματς τον διαιτητή Λαόθ – «Πούλησε το ποδόσφαιρο» είπε για τον Φαν Χάαλ, ενώ τα «έχωσε» και σε αντίπαλο που τον κοιτούσε.

Παρά την πρόκριση της Αργεντινής, τα νεύρα ήταν τεντωμένα με το που έληξε το ματς. Ο Λιονέλ Μέσι πήρε το βραβείο MVP της αναμέτρησης και εν συνεχεία έκανε δηλώσεις και σε Μέσα της πατρίδας του. Ο 35χρονος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος. Πριν αρχίσει μάλιστα, απευθύνθηκε σε κάποιον αντίπαλο προφανώς, που περνούσε και τον κοιτούσε:

«Ποιον κοιτάς; Προχώρα ηλίθιε», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες, ενώ είχε ένταση νωρίτερα και με τον πάγκο των Ολλανδών.

Στις δηλώσεις του τώρα, αναφέρθηκε στον Λουίς Φαν Χάαλ: «Ο Φαν Χάαλ πούλησε τον εαυτό του γιατί του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Έκαναν μόνο μεγάλες μπαλιές», είπε χαρακτηριστικά για τον τεχνικό των «οράνιε».

Τέλος, μίλησε και για τον Λαόθ δείχνοντας εκνευρισμένος και με τον διαιτητή: ««Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή γιατί δεν μπορώ να είμαι τίμιος και να πω αυτά που θέλω. Αν μιλήσω, θα με τιμωρήσει η FIFA. Δεν γίνεται σε ένα τέτοιο ματς όμως να ορίζει έναν διαιτητή που δεν έχει το επίπεδο για να διευθύνει τον αγώνα».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss