Μουντιάλ: Αργεντινοί ψάχνουν εισιτήριο για τον τελικό

Οι περισσότεροι έχουν εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για να θαυμάσουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως υπάρχουν ακόμη και τώρα κάποιοι που αναζητούν εισιτήριο για τον τελικό του Μουντιάλ. 

«Πάμε, Αργεντινή» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Λιονέλ Μέσι πριν τον τελικό του Μουντιάλ και οι Αργεντινοί έχουν ξεχυθεί στους δρόμους του Κατάρ, έτοιμοι για να πανηγυρίσουν μαζί του, σε περίπτωση που καταφέρει η χώρα τους να επικρατήσει της Γαλλίας.
Ο τελικός του Μουντιάλ θα προβληθεί στις 17:00 (στον ΑΝΤ1), και οι περισσότεροι έχουν εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για να θαυμάσουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως υπάρχουν ακόμη και τώρα κάποιοι που αναζητούν εισιτήριο για τον αγώνα.

Στη Ντόχα αυτή τη στιγμή υπάρχουν 30.000 οπαδοί της Αργεντινής που ψάχνουν για εισιτήριο και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Μουντιάλ έχει χωρητικότητα 88.000 θέσεων. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και αυτά που μπορεί κάποιος να βρει στη «μαύρη» πωλούνται προς τουλάχιστον 4.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις

Γιος Μαραντόνα: Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι’ αυτή την εθνική
Μουντιάλ: Μήνυμα Λιονέλ Μέσι πριν τον αγώνα Αργεντινής με Γαλλία
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή – Γαλλία: Μάχη «γιγάντων» για την κορυφή!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss