Μουντιάλ στο Κατάρ: Η μεγάλη μαγκιά της Dua Lipa

Οι αποκηρύξεις και οι εκκλήσεις σε μποϊκοτάζ πληθαίνουν, αλλά πόσο ειλικρινείς είναι;

Μόλις μία εβδομάδα μένει για την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ και καλά-καλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την τελετή έναρξης λίγο πριν τον εναρκτήριο αγώνα της διοργανώτριας χώρας με τον Ισημερινό. Μετά από τις αρνήσεις των Dua Lipa και Rod Stewart που μάθαμε ότι έριξαν άκυρο στους διοργανωτές, το μοναδικό επιβεβαιωμένο όνομα μέχρι τώρα είναι αυτό του Κορεάτη Jung Kook και λίγο πολύ όλα τα παράλληλα ψυχαγωγικά προγράμματα του πρώτου χειμωνιάτικου μουντιάλ να είναι στο θα δούμε.
Σίγουρα οι συναυλίες και τα διάφορα happenings μεταξύ αγώνων, στα ημίχρονα κλπ δεν είναι αυτό που καιγόμαστε να δούμε στη γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά είναι ένα βαρόμετρο της κοινωνικής του διάστασης. Ας μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο, και ειδικά το μουντιάλ, είναι κάτι περισσότερο από 2ο τύπους που κλωτσάνε ένα τόπι.

Η ιστορία με το Μουντιάλ του Κατάρ είναι πολύ παλιά και δεν έσκασε ξαφνικά λίγες μέρες πριν από την έναρξή του. Στα μέσα της προπροηγούμενης δεκαετίας, τότε που το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο «διψούσε» για ζωτικό χώρο εκτός των ορίων της ηπείρου του, μπήκε σε μια φάση παγκοσμιοποίησης, απέναντι στην οποία βρέθηκαν μόνο όσους θέλαμε να δούμε σαν γραφικούς.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss