Μπαλάσκας στο Newsbomb.gr: «Μπαχαλάκηδες» και όχι Ρομά στα επεισόδια

Ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι άρθηκε η κατάσταση επιφυλακής για τυχόν επεισόδια, στην οποία είχαν τεθεί τα αστυνομικά τμήματα με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δικαιοσύνη ζητά η οικογένεια του 16χρονου Ρομά που τελικά κατέληξε μετά τον πυροβολισμό του στο κεφάλι από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκαν επεισόδια σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το περιστατικό, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει να μην συμβεί το παραμικρό.
Όπως είπε και ο ξάδερφος του Κώστα Φραγκούλη, μιλώντας στο Open, «εμείς θα κινηθούμε βάσει νόμου, εμείς θέλουμε αυτόν τον άνθρωπο να τον βάλουν μέσα, χάσαμε το καλύτερο παλικάρι 16 χρονών».

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ενημέρωσε ότι άρθηκε η κατάσταση επιφυλακής, στην οποία είχαν τεθεί τα αστυνομικά τμήματα με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς οι Ρομά καταλαβαίνουν ότι την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.
Σχετικά με τα επεισόδια, σχολίασε ότι τις 2 πρώτες ημέρες ήταν από Ρομά, όμως τα χθεσινά επεισόδια ήταν από «μπαχαλάκηδες». Έγιναν 33 προσαγωγές και 3 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα έγιναν 23 προσαγωγές και μία σύλληψη.

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι βάσει νόμου ο αστυνομικός, όταν απειλείται η ζωή του ή η ζωή των συναδέλφων του ή η ζωή πολιτώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss