Μπεν Σίμονς: “Οι Σίξερς δεν με στήριξαν όταν αντιμετώπιζα προβλήματα ψυχικής υγείας”

Ο Μπεν Σίμονς τόνισε ότι οι Φιλαδέλφια 76ερς δεν τον στήριξαν όταν αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Αυστραλός μίλησε στον πρώην συμπαίκτη του Τζέι Τζέι Ρέντικ στο podcast “The Old Man & the Three”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεν Σίμονς για τους Σίξερς:

“Δεν ένιωσα ότι πήρα βοήθεια από προπονητές, συμπαίκτες, δεν θα πω όλους τους συμπαίκτες, γιατί υπάρχουν σπουδαίοι τύποι σε αυτήν την ομάδα που είναι φίλοι μου, αλλά δεν ένιωσα ότι το κατάλαβαν και ήταν απλώς ένα δύσκολο μέρος για μένα.

Στην πραγματικότητα μίλησα με τον γιατρό πριν από την προπόνηση. Του είπα, «γιατρέ, δεν είμαι έτοιμος. Διανοητικά, δεν είμαι έτοιμος. Παρακαλώ απλά να το καταλάβετε». Προσπάθησα να τον ενημερώσω πριν, και μου είπε, «λοιπόν, θα σε βάλω ούτως ή άλλως». Λέω «Εντάξει».

Μου είπε να μπω μέσα. Τον κοίταξα. Πρώτα από όλα, κανείς δεν το κάνει αυτό. Το κάνεις επίτηδες. Και έτσι ένιωσα κι εγώ. Φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να συνεννοηθούν μαζί μου τώρα. Με τιμωρούν επειδή δεν σηκώνω βάρη, αλλά σωματικά είμαι ένα από τα πιο δυνατά παιδιά στη γ……η ομάδα.

Έτσι τώρα μου επιβάλλουν πρόστιμο για μικρά πράγματα. Ήταν απλώς μια συσσώρευση. Προφανώς, δεν χειρίστηκα τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, αλλά, επίσης, δεν το έκανε ούτε η ομάδα, και οι άνθρωποι που είχαν αυτή τη δύναμη.”

Για τη συνύπαρξή του στο Μπρούκλιν με τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ, είπε:

“Θα είναι… άρρωστο. Δεν μπορώ να περιμένω. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Πήρα ένα νέο νούμερο (No10), νέα φανέλα. Ανυπομονώ για αυτό. Νομίζω ότι έχουμε μια εκπληκτική ομάδα. Νομίζω ότι αν τα καταφέρουμε όλα μαζί, θα είμαστε οι πρωταθλητές. Αυτός είναι ο τελικός στόχος”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss