Μπισμπίκης: Η επιλογή του να πηγαίνει στη θύρα 13 και όχι στα VIP

Βασίλης Μπισμπίκης: Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, ήταν στο Παναθηναϊκός-Άρης και ανήρτησε και στιγμιότυπα από την Θύρα 13, στα social media του – «Δεν έχω κοστούμι», είπε.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού και μάλιστα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, τα παρακολουθεί από την θύρα 13. Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, ήταν στο Παναθηναϊκός – Άρης και ανήρτησε και στιγμιότυπα από την Θύρα 13, στα social media του.
Ωστόσο, πολλοί απορούν γιατί δεν πάει στα VIP αλλά επιλέγει την Θύρα 13 και ο ίδιος έδωσε μυθική απάντηση. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάρκας βρέθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τον ηθοποιό, ο οποίος έφευγε για Ιταλία με την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, όπως είχε κάνει και πέρυσι τέτοια εποχή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί επιλέγει την θύρα 13 και όχι τις VIP θέσεις στο γήπεδο κι εκείνος του απάντησε: «Δεν έχω κοστούμι» ενώ τόνισε πως «είναι η χρονιά μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στις κερκίδες της Λεωφόρου προκειμένου να παρακολουθήσει την μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό.

Ο ηθοποιός που έκανε έντονη την παρουσία του στον αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης για την 9η αγωνιστική στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss