Μπόρις Τζόνσον: «Εθελοτυφλεί για τους λόγους της έξωσής του» – Σχεδιάζει θριαμβευτική επιστροφή

Ο Μπόρις Τζόνσον «δεν βλέπει την πραγματικότητα» της αποχώρησής του από τη Ντάουνινγκ Στριτ και σχεδιάζει ήδη την επιστροφή του, λέει ο πρώην Υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρόρι Στιούαρτ

Ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζεται να αποχωρήσει,αλλά δεν έχει ακόμη κατανοήσει γιατί αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ντάουνινγκ Στριτ, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό των Τόρις Ρόρι Στιούαρτ.
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν πιστεύει ότι ήταν «κακός» στην άσκηση των καθηκόντων του και οτι καθαιρέθηκε λόγω «μεγάλων» ελαττωμάτων στο χαρακτήρα του, είπε ο πρώην υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης.

«Φοβάμαι ότι έχει έναν εξαιρετικό εγωισμό και πιστεύει ότι του φέρθηκαν άσχημα», είπε ο Στιούαρτ στο πρόγραμμα Today. Και πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε με έναν δεύτερο Μπερλουσκόνι ή έναν δεύτερο Τραμπ που θα προσπαθεί να επιστρέψει ξανά».
Ο πρώην υπουργός είπε επίσης στον Guardian ότι ο Τζόνσον θα «αιωρείται τριγύρω» αναζητώντας ευκαιρίες και «ελπίζοντας σε μια λαϊκιστική επιστροφή» μετά την αποχώρησή του από την εξουσία. Ένας άλλος πρώην υπουργός, ο Ντέιβιντ Γκαουκ, είπε ότι πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός σχεδιάζει ήδη μια επιστροφή στην πρώτη γραμμή της πολιτικής.

Οι φήμες για την επόμενη ημέρα του Τζόνσον οργιάζουν καθώς η μάχη μεταξύ της Λιζ Τρας και του Ρίσι Σουνάκ για τον πρωθυπουργικό θώκο μπαίνει στην τελευταία της εβδομάδα, με τα αποτελέσματα να αναμένονται την ερχόμενη Δευτέρα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss