myΘέρμανση: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το πετρέλαιο θέρμανσης

Σε λειτουργία σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘΕΡΜΑΝΣΗ για το επίδομα θέρμανσης  – Ποιοι οι δικαιούχοι τα ποσά και πότε θα δουν οι δικαιούχοι τα χρήματα στους λογαριασμούς τους

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Δευτέρα (7/11) η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘΕΡΜΑΝΣΗ, στην οποία θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το φετινό επίδομα θέρμανσης. Φέτος οι δικαιούχοι αγγίζουν τα 1,3 εκατ. δικαιούχους, ενώ το χρονικό περιθώριο των αιτήσεων είναι μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, με την πρώτη δόση να είναι προγραμματισμένη να κατατεθεί στους λογαριασμούς πριν από τα Χριστούγεννα.
Το φετινό επίδομα θέρμανσης που θα λάβουν οι δικαιούχοι θα είναι αυξημένο σε σχέση με την περσινή χρονιά, με το ΦΕΚ της κυβέρνησης να προβλέπει δυο βασικές αλλαγές. Μεγάλοι κερδισμένοι θα είναι όσοι επιλέξουν για πρώτη φορά φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς το επίδομα θα ανέρχεται έως και τα 1.600 ευρώ

Αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα δουν και οι πολίτες που ζουν στις ορεινές περιοχές της χώρας με το ποσό να φτάνει έως 1.000 ευρώ, με την ειδική προσαύξηση να φτάνει το 25%.
Δικαιούχοι για το επίδομα θέρμανσης φέτος είναι τα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή σε πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή εν διαστάσει ή διαζευγμένα, τα οποία για τη θέρμανσή τους καταναλώνουν:

πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης
ή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss