«Mύθος» και στο… Instagram στο Μέσι – Το ποστ που «σπάει» ρεκόρ

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την κορυφή του κόσμου με την Αργεντινή στο Κατάρ και λίγο αργότερα αυτή του… Ιnstagram

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον επικό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, με την Αργεντινή να επικρατεί στα πέναλτι της Γαλλίας και τον «Πούλγκα» να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Ντόχα.
Εκπλήρωσε έτσι τον μεγαλύτερό και πιο διακαή πόθο του, με τις στιγμές που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός από τους πανηγυρισμούς της Αλμπισελέστε να είναι μοναδικές.

Μερικές από αυτές, ο Λέο τις συμπεριέλαβε στην ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram κάπου στα… μέσα του πάρτι, με τους χρήστες να «σπάνε» το κουμπί του like. Έτσι μετά από 19 ώρες που έκανε το ποστάρισμα ο Λιονέλ Μέσι, έχει συγκεντρώσει 46,3 εκατομμύρια likes κατακτώντας άλλη μια «κορυφή».

https://www.instagram.com/p/CmUv48DLvxd

Συγκεκριμένα πρόκεται για την ανάρτηση που έχει μαζέψει τα περισσότερα likes και έχει γίνει από πρόσωπο του χώρου του αθλητισμού. Ξεπέρασε έτσι την εμβληματική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον αρχηγός της εθνικής Αργεντινής ποζάροντας παίζοντας σκάκι για λογαριασμό της Louis Vitton.

Ωστόσο του λείπουν άλλα 13 εκατομμύρια likes …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss