«Να αγαπάς τον Παναθηναϊκό, Γιωργάκη»: Τα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου στον Παπαγιάννη

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποκάλυψε τα λόγια που του είχε πει ο μεγαλύτερος παράγοντας του Παναθηναϊκού.

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» αποκάλυψε τα όσα του είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που εκτόξευσε τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης.
«Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω πολλές φορές. Θα πω κάτι που δεν το έχω πει σχεδόν σε κανέναν. Όταν με είχε δει, μου είχε πει: «Γιωργάκη να τον αγαπάς τον Παναθηναϊκό» και του είπα «Κύριε Παύλο θα τον αγαπώ». Δεν το λέω για να με αγαπήσει κάποιος. Το λέω ειλικρινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε αυτό το μεγαλείο του Παναθηναϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο Παπαγιάννης ανέφερε σε ότι ήταν όνειρο του να γίνει κάποια μέρα αρχηγός του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήταν όνειρο από μικρός να είμαι αρχηγός του Παναθηναϊκού. Έχω μεγαλώσει σε αυτό το κλαμπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ευθύνες. Όλα αυτά τα χρόνια ήθελα γίνω κάποια στιγμή αρχηγός. Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε καλά στα αποδυτήρια, για να μεταφέρεται αυτό στο γήπεδο».
Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στην ΕΡΤ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss