NBA, Γουόριορς: Ο Άντρε Ιγκουοντάλα συνεχίζει στους πρωταθλητές για μία τελευταία σεζόν

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα θα πατήσει τα παρκέ του ΝΒΑ για 19η σεζόν και σε δηλώσεις του σε podcast ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά την καριέρα του στους Γουόριορς, “κατηγορώντας” γι αυτό τους Κάρι, Τόμπσον και Γκριν.

Τη 19η σεζόν του στο ΝΒΑ ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο Άντρε Ιγκουοντάλα. Ο βετεράνος φόργουορντ ανακοίνωσε στο μπασκετικό podcast “Point Forward” την απόφασή του να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα μία χρονιά στους Γουόριορς. Μάλιστα όπως ανέφερε αυτή θα είναι και η τελευταία του καθώς ύστερα από αυτό θα “κρεμάσει” τα μπασκετικά του παπούτσια.

Μάλιστα ο Ιγκουοντάλα στάθηκε στην αγάπη που έχει δεχτεί από τους Στεφ Κάρι, Στιβ Κερ, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν λέγοντας πως είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να αγωνιστεί για ακόμα μία σεζόν στους πρωταθλητές.

“Θα κατηγορήσω μερικούς ανθρώπους. Ο Στεφ Κάρι είναι ένας από αυτούς, αλλά ως γκρουπ κατηγορώ τον Κάρι, τον Γκριν και τον Τόμπσον. Ίσως λίγο τον Στιβ Κερ και τον Μπομπ Μάιερς. Θεωρώ πως που έδωσαν πολλή αγάπη. Με βοήθησαν να δω την παρουσία μου ως κάτι παραπάνω από το μπάσκετ.

Μάλιστα ο Κερ πήρε το ένοχο ύφος λέγοντάς μου ‘Σε χρειαζόμαστε πολύ στο παρκέ’, με τον Γκριν να τον στηρίζει δυναμικά σε αυτό”.

Οι Γουόριορς δεν θέλησαν να βάλουν πίεση στον Ιγκουοντάλα για την απόφασή του, με τον ίδιο να παραδέχεται πως σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι είχε μείνει απροπόνητος. “Είχα αποσυρθεί στην μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού”, είπε αφήνοντας ένα μήνυμα για τους πιο νέους του ρόστερ που αγωνίζονται στη θέση του.

“Είμαι με το μέρος των νέων αλλά το λέω να το ξέρουν πως αν μπω στο παρκέ τότε κάνουν κάτι λάθος. Δεν γίνεται να μου επιτρέψουν να πατήσω στο παρκέ”.

Τέλος δεν παρέλειψε να αφήσει το δικό του μήνυμα προς τον Στεφ Κάρι: “Στο λέω να το ξέρεις Στεφ, αυτή είναι η τελευταία φορά”, προαναγγέλλοντας την απόσυρσή του μετά από το τέλος της νέας σεζόν.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss