Η ΝΔ θα καταψηφίσει τα «υπερβολικά» οικονομικά μέτρα λέει ο Μητσοτάκης στο Bloomberg

«Δεν θα ψηφίσουμε τα υπερβολικά μέτρα που αποφάσισαν οι δανειστές με την κυβέρνηση, γιατί αυτά προέκυψαν από την ανικανότητα του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του», επισημαίνει σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δηλώνει πως η χώρα χρειάζεται νέες εκλογές και πως η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τα «υπερβολικά» οικονομικά μέτρα που απαιτούν οι πιστωτές για το 2019 και το 2020. «Αυτά τα δημοσιονομικά μέτρα είναι το κόστος που δυστυχώς πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα εξαιτίας της ανικανότητας αυτής της κυβέρνησης. Ο κύριος Τσίπρας μας έφερε σε αυτό το χάλι. Ισχυρίζεται ότι έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, οπότε ας το κάνει μόνος του», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Ελλάδα χρειάζεται εκλογές για να έρθει μια καλύτερη κυβέρνηση που «θα αναλάβει την πραγματική κυριότητα των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για να βγει η Ελλάδα από αυτό το χάος», προσθέτει.

«Εγώ δεν έχω τρόπο να εξαναγκάσω σε πρόωρες εκλογές, αλλά είμαι βέβαιος ότι εφόσον γίνονταν θα τις κερδίζαμε», λέει στο Bloomberg από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για την Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κύριος Μητσοτάκης επισημαίνει πως η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει σε ένα επιθετικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και θα μείνει μακριά από υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss