Νέα Δημοκρατία για τους μετανάστες στον Έβρο: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκθέτει τη χώρα με fake news

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει το γεγονός ότι οι 38 μετανάστες που διασώθηκαν από τον Έβρο κατά παραδοχή της ΜΚΟ HumanRights360 ήταν εκτός ελληνικού εδάφους.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ξεσπάσει πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, με τους δεύτερουν να εξαπολύουν κατηγορίες για τη μη διάσωση των μεταναστών από τη νησίδα του έβρου.
Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα όσοι διέδιαν ανακρίβεις, ενώ θυμίζει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέθεσαν τη χώρα φέρνοντας το θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Εκτός Ελληνικής Επικράτειας οι 38 στον Έβρο», επιβεβαιώνει η ΜΚΟ HumanRights360 – Θα τοποθετηθεί ο συνήθως λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ; Καθώς νέα στοιχεία ξεκάθαρα αμφισβητούν το ψέμα περί νεκρού παιδιού στον Έβρο, έρχεται πλέον η ΜΚΟ HumanRights360 που είχε καταθέσει την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να επιβεβαιώσει την άποψη της Κυβέρνησης ότι όσα αφορούσαν στην υπόθεση των 38 μεταναστών συνέβησαν εκτός Ελληνικής Επικράτειας. Εκθέτει δε ανεπανόρθωτα όσους εκμεταλλευτήκαν το περιστατικό και πιο συγκριμένα τη συγκυρία, προς ίδιον όφελος διασπείροντας ανακρίβειες στον διεθνή και εγχώριο Τύπο.

Υπενθυμίζεται ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δυσφημίζοντας τη χώρα. Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η σταθερή θέση της Κυβέρνησης ότι τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών και ορισμένοι καλοθελητές με fake news προσπαθούν να παρακάμψουν τα σύνορα τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss