Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να απογειώνεται!

Η τελευταία Νέα Σελήνη του 2022 γίνεται 23/12, 12:16 ώρα Ελλάδας, στις 01° 32’ του Αιγόκερω, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους), που έχουν γενέθλια το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.  
Η όψη τετραγώνου του Ήλιου στον Αιγόκερω με τον Δία στον Κριό, αλλά και τριγώνου της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο, που γίνονται αμφότερες στις 22, δείχνουν ότι πρόκειται για μια τυχερή περίοδο που θα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και λύσεις, αλλά και ξαφνικές αλλαγές ή εξελίξεις προς το καλύτερο. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα υπάρξουν υπερβολές και ευτράπελα, αλλά αν το διαχειριστούμε σωστά και δεν καβαλήσουμε το καλάμι, όλοι θα βγούμε κερδισμένοι!
Ας πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις λογαριασμούς του παρελθόντος οριστικά και να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία στην προσωπική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα, όχι μόνο να ξεκολλήσεις από τα παλιά, αλλά και να αποκτήσεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, είτε μόνος/η σου είτε με την στήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου, οι οποίοι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Ίσως βρεις συμμάχους-συνεργάτες, ώστε να ξεκινήσεις μια σου προσπάθεια, ακόμα και επαγγελματική. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και μάλιστα να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τα πράγματα με το ταίρι σου θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι δεδομένη, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα αυξήσει και τις μετοχές σου στο αντίθετο φύλο, όπως επίσης και να κεραυνοβοληθείς από κάποιον/α και να κάνεις κίνηση ματ!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Η Νέα Σελήνη στον 7° ηλιακό οίκο σου στρέφει το ενδια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss