Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη διπλή δολοφονία

Συνεχίζει να προκαλεί σοκ η στυγερή διπλή δολοφονία που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης, με νέο βίντεο ντοκουμέντο να έρχεται στο φως.

Ο μαυροφορεμένος δράστης που πυροβόλησε 7 φορές μέσα σε 4 δευτερόλεπτα σκοτώντας δύο άνδρες ηλικίας 44 και 41 ετών με αλβανική καταγωγή και τραυματίζοντας άλλη μια γυναίκα που καθόταν στο πίσω τραπέζι, δεν έχει ακόμα εντοπίστει από τις Αρχές.
Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο του Μega, φαίνεται η στιγμή που η τραυματισμένη γυναίκα εισέρχεται με φορείο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως έγινε αργότερα γνωστό τραυματίστηκε ελαφρά από τα πυρά του δράστη και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ένοπλη επίθεση αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ενώ υπάρχουν σοβαρές υποψίες για ύπαρξη συνεργού καθώς πιστεύεται ότι ο δράστης αποχώρησε πεζός από το σημείο και ύστερα επιβιβάστηκε σε κάποιο όχημα.

Νέα Σμύρνη – Μαρτυρίες στo Newsbomb.gr: «Tους ήθελε νεκρούς – Τους εκτέλεσε σε μόλις 4 δευτερόλεπτα»

«Οι δύο νεκροί κάθονταν στο ίδιο τραπέζι και έπιναν το ποτό τους», αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης στο Newsbomb.gr, περιγράφοντας τη στιγμή των πυροβολισμών στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης.
«Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα», λέει στο Newsbomb.gr εργαζόμενος στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς. Οι κάτοικοι και όσοι ήταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης φοβούνται, όμως, να μιλήσουν στην κάμερα για τις στιγμές τρόμου που έζησαν με τον «μαυροφορεμένο» εκτελεστή να μπαίνει στην καφετέρια και μέσα σε 4 δευτερόλεπτα να ρίχνει 7 σφαίρες.
«Οι δύο νεκροί κάθονταν στο ίδιο τραπέζι και έπιναν το ποτό τους», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr ο εργαζόμενος στην καφετέρια, για να προσθέσει ότι «ο εκτελεστής που ήταν ντυμένος στα μαύρα μπήκε μέσα, τους είδε και άρχισε να πυροβολεί. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε, έσκυψα για να προστατευτώ».
Στο καφέ της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής υπήρχε αρκετός κόσμος που είδε τον εκτελεστή να γαζώνει στην κυριολεξία τα θύματά του. «Ήθελε να σκοτώσει», επαναλαμβάνουν οι αυτόπτες, προσθέτοντας ότι «φοβόμαστε, ήταν σοκ αυτό που ζήσαμε». Μάλιστα, ο εργαζόμενος περιγράφει τι ακολούθησε της διαφυγής του «μαυροφορεμένου» εκτελεστή. «Μετά τους πυροβολισμούς ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Οι μισοί έτρεξαν μέσα στο μαγαζί ενώ κάποιοι άλλοι έφυγαν προς την πλατεία, σοκαρισμένοι από όσα έζησαν».

Από τους πυροβολισμούς, όπως λένε, ο δράστης που αναζητείται, τραυματίστηκε μία ακόμη κοπέλα, που βρέθηκε απλά στο λάθος σημείο τη λάθος χρονική στιγμή.
Νέα Σμύρνη: «Φοβόμαστε μετά τους πυροβολισμούς»

Κάτοικοι της περιοχές μετά τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη, πάντως, λένε στο Newsbomb.gr ότι «φοβόμαστε. Είναι μια φιλήσυχη γειτονιά και έπεσαν πυροβολισμοί. Φαινόταν ότι ήταν οργανωμένο έγκλημα», αναφέρει μία κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα, προσθέτει: «Πρώτη φορά τόσα χρόνια συμβαίνει ένα αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή μας». «Ακούσαμε τους πυροβολισμούς και τρομάξαμε», λέει μία ακόμη κάτοικος της περιοχής, προσθέτοντας: «Φοβόμαστε, όλοι ερχόμαστε εδώ να πιούμε έναν καφέ».
Νέα Σμύρνη: Εκτέλεση με «άρωμα» νύχτας
Ο εκτελεστής στεκόταν πίσω από κάποιους θάμνους και περίμενε την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να πυροβολήσει τους δύο άνδρες. Είναι σαφές ότι δεν ήθελε να τους προειδοποιήσει αλλά να τους βγάλει από τη ζωή.
Στο σημείο των πυροβολισμών εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που έπαιζαν κοντά. Τα δύο θύματα και οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γνωστοί στην περιοχή καθώς είναι από εκείνα τα άτομα που «πουλούν» προστασία στα μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η εκτέλεση έγινε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα. Ο δράστης πυροβόλησε συνολικά 7 φορές.
Ο δράστης φαίνεται πως είναι επαγγελματίας εκτελεστής, καθώς ο τρόπος με τον οποίο έκανε την εκτέλεση ήταν ακριβής και στοχευμένος. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο εκτελεστής φορά μαύρη φορμα, με μπλούζα με κουκούλα, και αθλητικό μποτάκι. Όταν πλησιάζει, είναι ψυχραιμος, αδιαφορεί για τον κόσμο που βρίσκεται τριγύρω, βγάζει το πιστόλι μέσα από μία τσέπη του μπουφάν του, με το δεξί χέρι του.
Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένεται και κάποια «απάντηση» από την πλευρά των θυμάτων είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss