Νέα Σμύρνη: Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε νεαρό-Υπέστη κάταγμα στη μύτη

Ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν μία συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε ένα νεαρό σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Μόνο φιλήσυχη δεν είναι η γειτονιά της Νέας Σμύρνης το τελευταίο διάστημα καθώς μετά τη διπλή δολοφονία, ένα νέο περιστατικό βίας από συμμορία ανηλίκων έρχεται να ταράξει την περιοχή.
Ένας νεαρός δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του, ο γιος της καθόταν με φίλους του στην πλατεία, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τη συμμορία που ήταν γύρω στα 15 ετών. Τον ξυλοκόπησαν με μανία στο κεφάλι με την αφορμή ότι τους στραβοκοίταξε και μάλιστα προσπάθησαν να του κλέψουν και το τσαντάκι που κρατούσε.

«Ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.
Αφού έγινε η επίθεση οι φίλοι του προσπάθησαν να φύγουν, ενώ ο ένας από αυτούς κρύφτηκε κάτω από το παγκάκι. Από τα βαριά χτυπήματα το αγόρι υπέστη κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο.

Σημειώνεται, σύμφωνα με τη μητέρα του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων, καθώς πριν μερικούς μήνες τον γρονθοκόπησαν σε άλλο σημείο της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να καταλήξει με κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Σύμφωνα με την αστυνομία η συμμορία ανηλίκων είναι γνωστοί στην περιοχή, ενώ στοιχεία έδειξαν ότι η συμμορία ήθελε να επιτεθεί σε άλλη συμμορία και στον δρόμο τους βρήκαν τους νεαρούς και επιτέθηκαν στο αγόρι.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss