Νέο ASUS Zenfone 4 Max με μπαταρία 5000mAh

Η ASUS ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα προσθήκη στη σειρά smartphones της που έχει την ονομασία Zenfone 4 Max. Χάρη στη τεράστια μπαταρία των 5000mAh και στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας PowerMaster, η συσκευή το πιθανότερο είναι να προσφέρει εξαιρετική αυτονομία.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, με το οκταπύρηνο όσον αφορά στον επεξεργαστή SoC της Qualcomm, Snapdragon 430 και με το τετραπύρηνο Snapdragon 425 καθώς και με έως 4GB RAM και με 16GB, 32GB ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (υπάρχει υποδοχή για microSD μαζί με δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες nanoSIM).Σύμφωνα με το GSMArena, ο φορτιστής που περιλαμβάνεται στην συσκευασία -10W- δεν είναι τόσο ισχυρός, και επομένως απαιτούνται περίπου τέσσερις ώρες για την πλήρη φόρτιση της μπαταρίας των 5000mAh. Παρόλα αυτά, μία δεκαπεντάλεπτη φόρτιση επαρκεί για τρεις ώρες ομιλίας.

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels και επιτρέπει στον χρήστη να συνθέσει πανοράματα 140⁰ ενώ στο πίσω μέρος, υπάρχει διπλή κύρια κάμερα με οπτικό πεδίο 120⁰. Το ASUS Zenfone 4 Max διαθέτει οθόνη LCD IPS με διαγώνιο 5,5 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 7.0 πάνω από το οποίο η εταιρεία έχει εφαρμόσει το ZenUI. Χάρη στην μεγάλη μπαταρία του, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει έως και 22 συνεχόμενες ώρες βίντεο.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα και το κόστος όλων των εκδόσεων του, γνωρίζουμε ότι το ASUS Zenfone 4 Max στην έκδοση με το Snapdragon 425 SoC, 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου θα κυκλοφορήσει στην Ρωσία με τιμή €205. H συσκευή ίσως έχει και ελληνικό ενδιαφέρον αφού την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμέα την Τρίτη 11 Ιουλίου, αναμένονται οι ανακοινώσεις για την επίσημη έλευση στη χώρα μας των Zenfone smartphone της ASUS από την Westnet.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss