Νέο Audi Q8 e-tron: βελτιωμένη απόδοση και αυτονομία – FleetNews

Με βελτιωμένη απόδοση και αυτονομία και πιο εκλεπτυσμένο design αναμένονται στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2023 τα νέα Audi Q8 e-tron και Audi Q8 Sportback e-tron.
Με το Audi e-tron, ο premium κατασκευαστής εισήλθε στην εποχή της ηλεκτροκινητικότητας, σηματοδοτώντας ένα πλήρως εξηλεκτρισμένο μέλλον για την μάρκα. Έκτοτε, το e-tron θέτει συνεχώς νέα πρότυπα στην κατηγορία των premium ηλεκτρικών SUV. Το νέο Audi Q8 e-tron βασίζεται στο ίδιο επιτυχημένο concept και συνεχίζει στα χνάρια αυτού του καινοτόμου ηλεκτρικού μοντέλου. Τα κορυφαία ηλεκτρικά SUV και crossover εντυπωσιάζουν με την ελκυστική τους σχεδίαση, τη βελτιωμένη αεροδυναμική, την μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης / χωρητικότητα της μπαταρίας, καθώς και την αυξημένη αυτονομία έως και 582 χιλιόμετρα στην έκδοση SUV και σχεδόν έως 600 χιλιόμετρα στην έκδοση Sportback (σύμφωνα με το πρότυπο WLTP). Σημαντικές επεμβάσεις, ειδικά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, προσδίδουν στο κορυφαίο SUV ένα πιο ελκυστικό design.
Από το λανσάρισμα του Audi e-tron πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και με ένα σύνολο πωλήσεων στις 150.000 μονάδες, η Audi  ακολουθεί έναν στρατηγικό χάρτη προς την ηλεκτροκινητικότητα. Πλέον, η γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων περιλαμβάνει έξι διαφορετικές επιλογές. Μέχρι το 2026, θα υπάρχουν περισσότερα από 20, ενώ από εκεί και μετά η Audi θα λανσάρει στην παγκόσμια αγορά πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα. «Με την εταιρική μας στρατηγική Vorsprung 2030, έχουμε ορίσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την απόσυρσή μας από τους κινητήρες εσωτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss