Νέο σύστημα ασφαλείας στα σκούτερ από την TIER – FleetNews

Η πάροχος μικροκινητικότητας TIER παρουσίασε νέο σύστημα ασφαλείας για τα ηλεκτρικά σκούτερ της, κατόπιν πρόσφατης έρευνας στην βασική αγορά της, το Όσλο, η οποία επεσήμανε πως τέσσερις στους δέκα τραυματισμούς με ηλεκτρικά σκούτερ προκύπτουν λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.
Το σύστημα ασφαλείας, που δοκιμάστηκε μέσω εφαρμογής, ανιχνεύει εάν ο αναβάτης είναι μεθυσμένος και υποδεικνύει εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς. Κυκλοφόρησε ως εφαρμογή για χρήστες Apple iOS σε πόλεις όπου δραστηριοποιείται η TIER.

Το σύστημα ζητά από τους οδηγούς να γείρουν το τηλέφωνό τους σύμφωνα με την κλίση που εμφανίζεται στην οθόνη. Εάν ο αναβάτης αποτύχει τρεις φορές εντός συγκεκριμένου χρόνου, θα του προταθεί να χρησιμοποιήσει εναλλακτική μέθοδο μεταφοράς. Το καινοτόμο σύστημα ασφαλείας συμπληρώνεται με μια εφαρμογή, η οποία θα παροτρύνει τους αναβάτες να πάρουν ταξί εάν επιβεβαιωθεί πως δεν μπορούν να οδηγήσουν ηλεκτρικό σκούτερ.
Το σύστημα Safety Pricing παροτρύνει τους αναβάτες στο Λονδίνο, μέσω της εφαρμογής Free Now, να πάρουν ταξί όταν είναι μεθυσμένοι, καθώς δεν χρεώνονται όταν τα οχήματα παραμένουν σε ακινησία.
Η Kate Barnes, Επικεφαλής Ασφάλειας και Κοινωνικής Ενσωμάτωσης της TIER δήλωσε: «Η ασφάλεια των αναβατών μας και των άλλων χρηστών του δρόμου αποτελεί πάντα το πρώτο μας μέλημα. Σε συνεργασία με ειδικούς συμπεριφοράς, το νέο μας σύστημα μέσω εφαρμογής παρέχει έναν ακόμα τρόπο υποστήριξης των αναβατών ώστε να παραμείνουν ασφαλείς».
Προηγμένα συστήματα ασφαλείας
Τον Μάρτιο η TIER ανακοίνωσε την εξαγορά της Fantasmo στις ΗΠΑ, προς βελτίωση της ασφάλειας οδήγησης και της άνεσης …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss