Νέος Κόσμος: Βίντεο και εικόνες από τη φονική πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Από τη φωτιά ανασύρθηκε νεκρός ένας 80χρονος και σώθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο. 

Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου του Νέου Κόσμου και είχε ως αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ένας 80χρονος και να απεγκλωβιστούν μητέρα με παιδί, που είχαν καταφύγει στην ταράτσα της πολυκατοικίας.
Στο βίντεο από το σημείο της φωτιάς στην οδό Μανδροκλέους στον Κόσμο φαίνονται έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν βγει άρον άρον στο δρόμο για να γλιτώσουν από τη φωτιά λόγο ενώ οι πυροσβέστες έθεταν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Στην πολυκατοικία που ξέσπασε η φωτιά, έμεναν πολλές οικογένειες με παιδιά, που κατέβηκαν κάτω για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πυροσβεστών, η φωτιά προκλήθηκε από φιάλη οξυγόνου, η οποία φαίνεται να εξερράγη από ανάφλεξη.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν στο σημείο 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα και συνέδραμαν επίσης και εθελοντές πυροσβέστες.

#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Μανδροκλέους στην Αθήνα. Επιχειρούν 6 οχήματα με 20 #πυροσβέστες και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 26, 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss