Νίκος Αναδιώτης: Αν ο γιος μου έλεγε ότι νιώθει «διαφορετικά», θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του

 «Η σεξουαλική πράξη δύο ομοφυλόφιλων είναι αμαρτία, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους όταν την κάνουν εκτός γάμου» δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης. Μεταξύ άλλων μίλησε για την ομοφυλοφιλία, αλλά και για τη σχέση του με τον Θεό.

«Εγώ θα ζητήσω ειλικρινά μέσα από την ψυχή μου συγγνώμη αν έχω προσβάλει κάποιον», είπε αρχικά.«Είμαι πάρα πολύ αμαρτωλός. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μοναδική αμαρτία. Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η κατάκριση. Είμαι αμαρτωλός για αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν Άγιος δεν θα πήγαινα», πρόσθεσε.

«Θα σκεφτόμουν ακόμα και τον μοναχισμό»

Ακόμα, ανέφερε: «Τώρα που είναι περίοδος νηστείας θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τον εαυτό μου και πάνω από τα παιδιά μου, δεν πράττω χωρίς την συμφωνία της».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Αναδιώτης εξομολογήθηκε ότι: «Υπήρξε μία αποκάλυψη στη ζωή μου και με μετέστρεψε. Ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο, δεν τον ανακαλύπτεις. Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να συμβεί αυτό αν το θέλουν».

Σχετικά με αυτούς που τον λένε ρατσιστή, εξήγησε πως: «Ένας άνθρωπος που θέλει να είναι καλός χριστιανός και όχι απλά καλός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό. Ίσα ίσα θέλω η αγκαλιά μου να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Θεωρώ ότι αν ήμουν ανύπαντρος θα σκεφτόμουν ακόμα και τον μοναχισμό».«Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει «διαφορετικά», θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δεν χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου», συνέχισε.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss