Νίκος Δένδιας: Διάβημα στην Τουρκία για την κράτηση Τζιτζικώστα

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της για την προκλητική και παράνομη κράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία.

Δεδομένη είναι η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει σε διάβημα διαμαρτυρίας στην Τουρκία, ζητώντας εξηγήσεις για την απαγόρευση εισόδου του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Σμύρνη. Αυτό επιβεβαίωσε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή.
Προσερχόμενος στο κοινοβούλιο, ο κ. Δένδιας συνάντησε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους ενημέρωσε πως με ρηματική διακοίνωση, η πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα θα ζητήσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την προκλητική και παράνομη παρεμπόδιση εισόδου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Θεοδωρικάκος για «μπλόκο» Τζιτζικώστα: «Απαράδεκτη πρόκληση»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, προέβη σε δήλωση σχετικά με την επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τις οικονομικές προοπτικές του νομού Πέλλας με την ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης και των σημαντικών αναπτυξιακών έργων που έχουν δρομολογ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss