Νίκος Νικολάου: Τον εμπλέκουν σε υποθέσεις παρενόχλησης – Τι απαντά

Ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου, «σπάει» τη σιωπή του μετά τα δημοσιεύματα για την εμπλοκή του σε σεξουαλική παρενόχληση.

Το πρωί της Τρίτης, ο Νίκος Νικολάου εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», δύο χρόνια μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εμπλοκή του σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.
Ο ηθοποιός που κάτεχε τη θέση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ και εκείνη την περίοδο εμφανίζονταν στη σειρά του MEGA «Έξαψη», έχει καταγγελθεί ότι παρενόχλησε σεξουαλικά νεαρές γυναίκες που σχετίζονται με τον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για τις καταγγελίες που είχε δεχτεί με το ξέσπαμα του κινήματος του MeToo και τόνισε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ANT1: «Δεν το βίωσα τότε κάπως. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν αυτό που λέμε ανώνυμη καταγγελία. Με τον νομικό τρόπο που έπρεπε, προσπάθησα να δω τι είναι. Τελικά δεν βρέθηκε καμία καταγγελία. Ήταν μία αίολη ψευδής καταγγελία, η οποία έκλεισε όλο αυτό το θέμα μέσα σε τρεις μήνες».
«Δεν κλήθηκα καν να απολογηθώ. Εγώ έψαχνα να δω τι είναι αυτό το πράγμα και πληροφορήθηκα ότι είναι μία έωλη καταγγελία που έβαλε ο ίδιος ο Εισαγγελέας στο καλάθι των αχρήστων. Ξαφνικά προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Στην καριέρα μου δεν με επηρέασε. Οι καριέρες στήνονται με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και πολύ μεγάλο κόπο. Δεν κερδίζονται από περιστασιακά πράγματα. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται και συνέχισα τα γυρίσματά μου κανονικά στην Έξαψη» ανέφερε ο Νίκος Νικολάου.

Κατά το παρελθόν και αμέσως μετά τις καταγγελίες ο ίδιος είχε τοποθετηθεί επίσημα με ανακοίνωσή του στην οποία ανέφερε τα εξής: «Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση “σεξουαλικής παρενόχλησης”.
«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss