Nissan X-Trail: Πρεμιέρα επί ευρωπαϊκού εδάφους – FleetNews

Η Nissan ανοίγει το επόμενο “κεφάλαιο” στην γκάμα των “εξηλεκτρισμένων” μοντέλων της, με την πρεμιέρα επί ευρωπαϊκού εδάφους του καινούργιου X-Trail.
Σχεδόν επτά εκατομμύρια X-Trail έχουν πουληθεί παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά οχήματα περιπέτειας στον κόσμο.

Για αυτή τη νέα γενιά του μοντέλου, η Nissan έχει βασιστεί στο καθιερωμένο DNA που διατρέχει και τις τρεις προηγούμενες γενιές του X-Trail: μυώδης σχεδιασμός, ευέλικτη χρησιμότητα και προηγμένες δυνατότητες τετρακίνησης. Το νέο X-Trail θα είναι διαθέσιμο τόσο σε διαμορφώσεις πέντε όσο και σε επτά θέσεις, προσφέροντας μια ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις μιας μεγάλης οικογένειας ή παρέας.
Χάρη στη νέα πλατφόρμα CMF-C της Συμμαχίας, η οποία φέρνει στο προσκήνιο την προηγμένη μηχανική, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία, το νέο X-Trail θα ανεβάσει ξανά τον πήχη στην κατηγορία των crossovers. Οι δυνητικοί αγοραστές, που αγαπούν την περιπέτεια, θα απολαύσουν τη βελτιωμένη δυναμική απόδοση και τις προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης που προσφέρει η νέα γενιά του X-Trail.
“Η εξέλιξη ενός εμβληματικού μοντέλου όπως το X-Trail είναι τεράστια ευθύνη. Έχει καθιερωθεί ως όχημα για οικογενειακές περιπέτειες και συνεπώς γνωρίζουμε τι εκτιμούν οι πελάτες μας. Για την τέταρτη γενιά X-Trail, θα τους δώσουμε την ικανότητα για περιπέτεια, με ένα προηγμένο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς, σε συνδυασμό με διαισθητική και βολική τεχνολογία”, δήλωσε ο Francois Bailly, Senior Vice President, Chief Planning Officer, της Nissan AMIEO.
Μοντέρνο, μυώδες στυλ που δημιουρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss