Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα

Με θυμάμαι μικρή, να περιμένω την γιαγιά μου να βγει από το μπάνιο για να βγάλει από το συρτάρι της, εκείνο το μπλε κουτάκι που τόσο πολύ μου άρεσε να μυρίζω ξανά και ξανά. Την θυμάμαι συγκεκριμένα να παίρνει μια γενναία ποσότητα κρέμας από το μπλέ, τσίγκινο κουτί και να την απλώνει σε όλο της το σώμα, από την κορυφή έως τις φτέρνες. Και εγώ, ήμουν δίπλα της να την χαζεύω και να περιμένω να μου βάλει και μένα λίγη στα χέρια για να είναι απαλά και ενυδατωμένα.
Ε ναι, για την κλασική Nivea Crème μιλάω που όλες γνωρίσαμε από την γιαγιάς μας! Η διαχρονική Nivea Crème είναι ο πιο πιστός μας σύντροφος την χειμερινή περίοδο με το δέρμα μας να «φωνάζει βοήθεια» για ενυδάτωση. Ακόμη και το καλοκαίρι, το μπλε κουτάκι είμαι σίγουρη ότι δε λείπει από τη τσάντα σου αφού σκέφτεσαι: «Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα την χρειαστώ».

DIY μάσκα ομορφιάς με βρώμη: Το συστατικό για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου
Η Nivea Crème είναι το προϊόν που δε θα λείπει ποτέ από τη τσάντα σου
Είναι η κρέμα που κυριολεκτικά μπορεί να θρέψει το δέρμα σου από τα πάντα, από ξηροδερμία μέχρι ξηρότητα (θα δούμε σε λίγο τις διαφορές) και την αφυδάτωση που αισθάνεται πολλές φορές η επιδερμίδα σου!

Πάμε να δούμε όλες τις περιπτώσεις μιας προς μια: Η ξηροδερμία, είναι η ξηρότητα του δέρματος που προκαλεί την απώλεια της υγρασίας του. Μπορεί να συμβεί στην περίοδο ιδιαίτερα το φθινόπωρο και τον χειμώνα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss