North Evia-Samos Pass: Το μεσημέρι ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι οι δικαιούχοι

North Evia-Samos Pass: Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως και Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τα vouchers διακοπών, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του προγράμματος North Evia – Samos Pass.
Στην παρούσα φάση αναμένεται να δοθούν περισσότερα voucher, καθώς θα διατεθούν και όσα δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους δικαιούχους τον Ιούλιο, ενώ δεν ισχύουν εισοδηματικά κριτήρια.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, αν και δεν αποκλείεται οι επιταγές να εξαντληθούν μέσα σε λίγες ώρες όπως έγινε άλλωστε και στις Φάσεις 1 και 2.
Η άυλη ψηφιακή κάρτα της 3ης Φάσης (Σεπτεμβρίου) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 30/9/2022.

Τι είναι το North Evia-Samos Pass;

Το North Evia-Samos Pass είναι μια δράση που προβλέπει τη στήριξη του εγχώριου τουρισμού στη Σάμο και τη Βόρεια Εύβοια, περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020 και από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021, αντίστοιχα.

Ποιοι είναι δικαιούχοι της δράσης;

Δικαιούχοι είναι όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, τα οποία είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020. Ειδικά για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013 ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης, κατά την περ. β’ της παρ.4 του άρθρου 67 του ν. 4172/2013.

Ποιος θεωρείται «ωφελούμενος» του δικαιούχου;

«Ωφελούμενοι» του δικαιούχου θεωρούνται:
α) τα ενήλικα τέκνα του δικαιούχου που δηλώνονται ως εξαρτώμενα μέλη στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020 και
β) ο/η σύζυγος του δικαιούχου ή το πρόσωπο που έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με αυτόν.
Σε περιπτώσεις συζύγων, προσώπων που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή τέκνων που αμφότεροι είναι δικαιούχοι του προγράμματος, ο έν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss