Νόβακ Τζόκοβιτς: Στο πλευρό του ο θρυλικός Τζον Μάκενρο – «Τρέλα που τον αποκλείουν λόγω εμβολίου»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός του Νόβακ Τζόκοβις από το US Open καθώς δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Για μια ακόμη φορά το δικαίωμα του Νόβακ Τζόκοβιτς να εμβολιαστεί ή όχι κατά του κορονοϊού γίνεται πρωτοσέλιδο, καθώς ο κορυφαίος τενίστας του πλανήτη αποκλείστηκε από το US Open για αυτή την αιτία.
Ο Τζόκοβιτς έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή της πανδημίας πως δεν έχει καμία πρόθεση να εμβολιαστεί, ασκώντας το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ελεύθερη βούληση, ωστόσο φαίνεται πως μερικοί δεν βλέπουν με… καλό μάτι αυτή του την απόφαση.

Έτσι, ο «Νόλε» δεν θα δώσει το «παρών» στο US Open, με τον Τζον Μακενρό, τον θρύλο του τένις, να στέκεται στο πλάι του Σέρβου, χαρακτηρίζοντας ως «αστείο» αυτό που συμβαίνει.
«Δεν είναι δίκαιο. Είναι αστείο όλο αυτό. Εγώ θα έκανα το εμβόλιο για να παίξω, ωστόσο τα πιστεύω του καθενός πρέπει να γίνονται σεβαστά. Σε αυτό το στάδιο της πανδημίας, δυόμιση χρόνια μετά, ο κόσμος γνωρίζει τι συμβαίνει και μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα. Είναι πραγματικά αστείο αυτό που συμβαίνει», ανέφερε ο Βρετανός.

Να σημειωθεί πως ο Τζόκοβιτς είχε απελαθεί από την Αυστραλία για τον λόγο αυτό τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει αποφασισμένος να μην αγωνιστεί αν υπάρχει όρος για υποχρεωτικό εμβολιασμό.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss