Ντάνος: Το «Survivor», ο Σμαραγδής και ο super star των ημερών

Τις τελευταίες εβδομάδες, το όνομά του φιγουράρει παντού και σχολιάζεται όσολίγα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από νικητής του «Survivor» έχει μετατραπεί στοπιο πολυσυζητημένο τηλεοπτικά πρόσωπο των ημερών.

Έχοντας ανοίξει πολλά μέτωπα, «πρωταγωνιστεί» στον τηλεοπτικό κυκεώνα τόσο για το θέμα του «Survivor All Star» όσο και για τον «πόλεμο» με τον Γιάννη Σμαραγδή.
Κεφάλαιο 1: Τελικά, θα βρεθεί στο «Survivor»;

Ο νικητής του «Survivor», 2017, είναι από τα πρόσωπα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει… σαν τρελός! Η πρόταση έχει γίνει, ωστόσο εκείνος φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Στις τελευταίες του δηλώσεις, εμφανίστηκε ενοχλημένος αναφέροντας: «Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο; Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ γι’ αυτά τις ταινίες. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά κι ας μείνουμε σε αυτά».
Πάντως, το κεφάλαιο «Survivor» δεν φαίνεται να έχει κλείσει αφού η συμμετοχή του με έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν του παίκτη… έχει το δέλεαρ της!

Κεφάλαιο 2: Ντάνος Vs Σάκη Κατσούλη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάκης Κατσούλης, μιλώντας σε κάμερες, είπε για τον Ντάνο πως «δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος».
O νικητής του πρώτου «Survivor» δεν άφησε ασχολίαστες τις συγκεκριμένες δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πρώτο που μου βγαίνει είναι Κύριε ελέησον. Συγγνώμη με όλο το σεβασμό σε αυτό το οποίο λέω, δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτών των λεγομένων και των δηλώσεων. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το παιδί, ο Σάκης Κατσούλης, ανοίγει εμμέσως ένα διαφορετικό διάλογο. Ούτε τον γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει προσωπικά. Δεν συνηθίζω να μιλώ για ανθρώπους, που δεν γνωρίζω προσωπικά γιατί δεν γνωρίζω το σκεπτικό τους».

Κεφάλα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss