Ντεμπούτο για καλάθι νοικοκυριού – Αυτοψία Γεωργιάδη στα σούπερ μάρκετ

Καλάθι του νοικοκυριού: Επισκέψεις Γεωργιάδη – Παπαθανάση αύριο σε δέκα σούπερ-μάρκετ στο ντεμπούτο για καλάθι του νοικοκυριού – Συζητήσεις της κυβέρνησης με mini markets, κρεοπώλες και αρτοποιούς

Στο «καλάθι του νοικοκυριού» και τον πληθωρισμό εστίασε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
«Το καλάθι έχει φτιαχτεί για εκείνον τον συμπολίτη μας που δεν βγάζει το μήνα του. Σε αυτόν στρεφόμαστε με σεβασμό, με φροντίδα, με ενσυναίσθηση και του λέμε “το κράτος δουλεύει για να βρει λύση στο πρόβλημά σου”» επεσήμανε.

Παράλληλα, επεσήμανε πως μαζί με τον Γενικό Γραμματέα και την αρμόδια υπηρεσία ελέγχου, τη ΔΙΜΕΑ, θα επισκεφτεί αύριο όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και θα δει τι καλάθι παρουσίασε η κάθε αλυσίδα.
«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε αν οι αλυσίδες, οι παραγωγοί και οι βιομηχανίες τροφίμων θα τιμήσουν τη συμφωνία τους και θα κάνουν το παν για να παρουσιάσουν ένα καλάθι με 51 κατηγορίες προϊόντων που θα μπορεί ο ευάλωτος συμπολίτης μας να το αγοράζει» τόνισε.

Ταυτόχρονα, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως και το «καλάθι» θα δουλέψει όπως το click away καθώς έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ακολουθεί τους νόμους της αγοράς και του ανταγωνισμού.

«Έχω ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση με διάφορους κλάδους και με mini markets και με κρεοπώλες και με αρτοποιούς και με άλλους κλάδους. Να δούμε πώς θα λειτο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss