Ο Benjamin Krieger νέος Γενικός Γραμματέας της CLEPA – FleetNews

Την 1η Σεπτεμβρίου, η Ένωση Ευρωπαίων Προμηθευτών Αυτοκινήτων (CLEPA) υποδέχτηκε τον Benjamin Krieger ως νέο Γενικό Γραμματέα της.
Ο κ. Krieger διαδέχεται την Sigrid de Vries, η οποία κατείχε την θέση αυτήν την τελευταία πενταετία και μετακινήθηκε στην Γενική Διεύθυνση της ACEA (Δείτε εδώ το σχετικό video από την ανάληψη των νέων καθηκόντων της).

Η τοποθέτηση του κ. Krieger ανακοινώθηκε στις 9 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ένωσης, από τον Thorsten Muschal, Πρόεδρο της CLEPA και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Πωλήσεων και Διοικητικού Προγραμματισμού του Forvia Group.
Ο Benjamin Krieger ηγήθηκε του τμήματος κυβερνητικών υποθέσεων της CLEPA την τελευταία τετραετία, με επίκεντρο τα πρότυπα εκπομπών άνθρακα και ρύπων, τα ευρύτερα θέματα βιωσιμότητας, την ψηφιοποίηση της κινητικότητας, το διεθνές εμπόριο και την ανταγωνιστικότητα.
«Είμαι ευτυχής και με τιμά η ανάληψη καθηκόντων Γενικού Γραμματέα της CLEPA σε περίοδο έντονου μετασχηματισμού. Σήμερα, οι προμηθευτές συστημάτων αυτοκινήτων αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις, με διπλή μετάβαση σε ψηφιοποίηση και κλιματική ουδετερότητα, σε απρόβλεπτο οικονομικό περιβάλλον. Μπορεί να αλλάζει ο ρόλος του οχήματος στην κοινωνία, αλλά η κινητικότητα και συγκεκριμένα η προσωπική κινητικότητα, θα παραμείνει σημαντική. Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε σε μια ισορροπημένη συζήτηση για τις ευθύνες, αλλά και τις ανάγκες της κοινωνίας για κινητικότητα».
Ο κ. Krieger δραστηριοποιήθηκε στην πολιτική και τις επικοινωνίες της ΕΕ τα τελευταία 15 χρόνια. Ως δημοσιογράφος, ξεκίνησε την καριέρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διευθύνοντας αρχικά το γραφείο βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αργότερα ανέλαβε εκπρόσωπος αντιπροσωπείας 12 ευρωβουλευτών. Εργ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss