Ο «δράκος» του Λαυρίου είχε παρενοχλήσει και άλλα παιδιά

Λαύριο: Τα στοιχεία του 47χρονου και οι φωτογραφίες του αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη

Καταγγελίες για παρενόχληση και άλλων παιδιών βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για τον 47χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το βιασμό 15χρονου στο Λαύριο.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του είχε υποβληθεί και άλλη καταγγελία για παρόμοια αδικήματα σε βάρος άλλων ανήλικων, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο μαζί με γυμνόστηθα αγόρια, καταφανώς ανήλικα, στα οποία επιδεικνύει αυτοσχέδια τσιγάρα (εν είδει «μπάφου»).

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις διαδοχικές καταγγελίες σε βάρος του στην Ελληνική Αστυνομία. Ο 47χρονος είχε εμμονή με τον 15χρονο και παρότι η μητέρα του είχε κατ’ επανάληψη καταγγείλει στις Αρχές το γεγονός, ο δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι χθες Τετάρτη όταν τελικά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και οδηγήθηκε (αφού πέρασε από Εισαγγελέα και Ανακριτή) στη φυλακή.
Ο 47χρονος είχε γίνει ο εφιάλτης για τον 15χρονο και τη μητέρα του. Η πρώτη καταγγελία της μητέρας έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Τμήμα Λαυρεωτικής, ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου η μητέρα ενημέρωσε ξανά την Αστυνομία ότι εξακολουθεί να παρενοχλεί τον ανήλικο ενώ βρίσκεται στο σχολείο. Τότε οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αλλά και πάλι δεν σταμάτησε να «πολιορκεί» το άτυχο αγόρι.

Στις 14 Οκτωβρίου η μητέρα του ανήλικου μεταβαίνει ξανά στο Αστυνομικό Τμήμα και κάνει μήνυση σε βάρος του 47χρονου, γιατί έστελνε στο παιδί μηνύματα μέσω του Instagram. Η έρευνα πάντως θα συνεχιστεί για να διαπιστωθεί εάν έχουν πέσει θύματά του και άλλα παιδιά, ενώ αναμένεται να ζητηθεί να δοθούν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του.

Διαβάστε επίσης:
Λαύριο: Σύλληψη 47χρονου για βιασμό 15χρονου – Είχε εμμονή με το άτυχο παιδί
Συνελήφθη 47χρονος παιδεραστής – Κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική
Σεπόλια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το AirBnb που πήγαινε η 12χρονη


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss