Ο ελεγκτής του Υπερταμείου, οι φορολογικοί έλεγχοι στις τράπεζες και τα Επιχειρηματικά Πάρκα

Το Newsbomb.gr μέσα από τη στήλη «Over the Counter», φιλοδοξεί να προσφέρει στους αναγνώστες του μια σταθερή πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό παρασκήνιο της χώρας.

Ο ελεγκτής του Υπερταμείου
Το Υπερταμείο αναζητεί ελεγκτική εταιρεία που θα αναλάβει να καταρτίσει τις εξαμηνιαίες και ετήσιες εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές εκθέσεις του για τα έτη 2022 και 2023. Οι προσφορές των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως την 9η Σεπτεμβρίου 2022, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ο μέγιστος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 80.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των διαχειριστικών, εκτάκτων και διαφόρων άλλων εξόδων. Προσφορές που θα ξεπερνούν τα 80.000 ευρώ δεν θα εξετάζονται.

Με «ευρωπαϊκό αέρα»
Εναρμόνιση με τις πρακτικές που ακολουθούν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές φορολογικές διοικήσεις φέρεται να επιδιώκει το Συμβούλιο Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Το Συμβούλιο Διοίκησης της ΑΑΔΕ δεν είναι ένα τυχαίο όργανο. Παρέχει τις γενικές κατευθυντήριες οδηγίες για το στρατηγικό σχεδιασμό της ΑΑΔΕ και γνωμοδοτεί για το επιχειρησιακό σχέδιο της ελληνικής φορολογικής διοίκησης. Το Συμβούλιο Διοίκησης της ΑΑΔΕ απαρτίζεται από τους Αιμίλιο Γαλαριώτη, Κωνσταντίνο Ελευθερίου, Ελευθέριο Κρητικό, Χρήστο Κωτσόγιαννη και Νικόλαο Μυλωνά, ακαδημαϊκούς με βαριά βιογραφικά και περγαμηνές. Μια από τις αλλαγές που μαθαίνο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss