Ο Elon Musk αρχίζει να αποκλείει επικριτικούς δημοσιογράφους από το Twitter

Το Twitter ανέστειλε τους λογαριασμούς πολλών διακεκριμένων δημοσιογράφων που καλύπτουν τον Elon Musk, μεταξύ των οποίων ο Ryan Mac των New York Times, ο Donie O’Sullivan του CNN, ο Drew Harwell της Washington Post, ο Micha Lee του The Intercept, ο Matt Binder του Mashable, ο Aaron Rupar και ο Tony Webster.

Πριν μερικές ώρες, ο Musk μπήκε σε ένα Twitter Space για να προσπαθήσει να εξηγήσει το γιατί, και έτρεξε μια δημοσκόπηση που ζητούσε πότε θα πρέπει να επιτραπεί και πάλι η πρόσβαση στους δημοσιογράφους. Παράλληλα το Twitter δεν δημοσιεύει πλέον μηνύματα που περιέχουν links από την ανταγωνιστική υπηρεσία Mastodon.
Αρχικά, οι δημοσιογράφοι που αποκλείστηκαν από το Twitter φαίνεται ότι όλοι τους δημοσίευσαν tweet σχετικά με τις προσπάθειες του Musk να διακόψει την κοινοποίηση της θέσης του ιδιωτικού του τζετ, αποκλείοντας την πρόσβαση στο λογαριασμό ElonJet. Περιέργως, οι λογαριασμοί που δεν μπορούν να δημοσιεύσουν μηνύματα, μπορούν ακόμα να συμμετάσχουν στα Twitter Spaces που αποτελούν ζωντανές ηχητικές συνομιλίες. Σε ένα Space που περιλάμβανε τους Harwell, Binder και τον λογαριασμό ElonJet, ο Musk προσπάθησε τελικά να δώσει εξηγήσεις.
Σε αυτή τη συζήτηση, ο Musk κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για “προσπάθεια αποφυγής του αποκλεισμού”. Μόλις απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο λογαριασμό ElonJet, , ο ιδιοκτήτης του δημιούργησε λογαριασμούς στο Facebook και στο Mastodon. Οι παραπάνω δημοσιογράφοι, δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους συνδέσμους προς αυτές τις σελίδες, με τον Musk να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss