Ο Ίρβινγκ στο πλευρό του Σίμονς: ‘Δώστε του μία γαμ…νη ευκαιρία, έχει να παίξει δύο χρόνια’

NBA

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 NOAH K. MURRAY/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καϊρί Ίρβινγκ υπερασπίστηκε τον Μπεν Σίμονς μετά την ήττα από τους Μπακς, ζητώντας από τα ΜΜΕ και τον κόσμο να είναι λιγότερο επικριτικοί, αφού ο Αυστραλός ακόμα ψάχνει πατήματα.

Οι Μπακς λύγισαν με 110-99 τους Νετς χάρη στα όργια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μετά το παιχνίδι η συζήτηση στους Νετς πήγε πάλι γύρω από τον Μπεν Σίμονς που τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Καϊρί Ίρβινγκ ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν αντέχει άλλο να βλέπει τον συμπαίκτη του να δέχεται αυστηρή κριτική.

Με έναν δημοσιογράφο να ρωτάει τον σταρ των Νετς με ποιον τρόπο θα μπορούσε το Μπρούκλιν να βοηθήσει τον Σίμονς και να τον πείσει να σουτάρει περισσότερο, ο Ίρβινγκ δεν άντεξε. “Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ως ομάδα, δεν θα προσπαθήσω να είμαι επικριτικός μαζί του και να πω όσα καλά και όσα άσχημα έκανε σε κάθε ματς. Είναι μπασκετιμπολίστας, επαγγελματίας, έχει ταλέντο να γίνει σπουδαίος, το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και έχει να παίξει δύο χρόνια” δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ, για να προσθέσει με επιθετικό ύφος:

Κάθε βράδυ με ρωτάτε ‘τι γινεται με τον Μπεν; Τι γίνεται με τον Μπεν;’ Έχει να παίξει δύο χρόνια, δώστε του μία γαμ…νη ευκαιρία. Μένουμε συνέχεια σε αυτόν. Εμείς του δίνουμε θετική πληροφορία και θέλουμε να τον αφήσουμε να παίξει μπάσκετ. Όσο παίζει και βρίσκει ρυθμό θα βρούμε χημεία σαν ομάδα και θα μάθουμε να κερδίζουμε. Δεν είναι δουλειά του να είναι σούπερμαν.

Ο πατέρας μου συνήθως έλεγε “ήρωας είναι μόνο ένα σάντουιτς’. Μιλάω σοβαρά, όλοι θέλουν να γίνουν ήρωες στο μπάσκετ, αλλά είναι ομαδικό παιχνίδι”.

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Ίρβινγκ:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss