Ο Νεϊμάρ στήριξε δημόσια τον Μπολσονάρου και προκάλεσε τριγμούς στη σχέση του με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας

ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Ο Νεϊμάρ @ 2022 SILVIA IZQUIERDO / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ στήριξε δημοσία τον Ζαίρ Μπολσονάρου ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής (30/10) στη Βραζιλία, κατά παράβαση της συμφωνίας των παικτών της “σελεσάο” και προκάλεσε τον εκνευρισμό των μελών της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας.

Ο Νεϊμάρ εξέφρασε δημόσια την υποστήριξη του στο νυν πρόεδρο της Βραζιλίας, Ζαίρ Μπολσονάρου, ενόψει της εκλογικής μάχης στη Βραζιλία, γεγονός που προκάλεσε την ενόχληση της βραζιλιανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει η L’Equipe.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο προπονητής της “σελεσάο”, Τίτε, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Βραζιλίας συμφώνησαν από κοινού με την ομοσπονδία να μην εκφραστούν δημόσια για το συγκεκριμένο ευαίσθητο θέμα, υπό τον φόβο να αποτρέψουν μερίδα φιλάθλων από το να υποστηρίξει την εθνική στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έσπασε τη συγκεκριμένη συμφωνία, καθώς εμφανίστηκε σε ένα live streaming στο YouTube μαζί με τον Ζαίρ Μπολσονάρου, ο οποίος θα διεκδικήσει την προσεχή Κυριακή (30/10) τον προεδρικό θώκο μαζί με τον Λούνα. Μάλιστα ο “Νέι” υποσχέθηκε ότι θα του αφιερώσει το πρώτο του γκολ στο τουρνουά.

Μάλιστα εκτός από την ενόχληση που έχει προκαλέσει ο Νεϊμάρ με αυτή του την κίνηση, ένα μέρος της ομοσπονδίας θεωρεί ότι εμφάνιση έλλειψη κοινής λογικής με το να εμπλακεί τόσο ενεργά σε ένα τέτοιο ζήτημα.

Να σημειωθεί ότι ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας, Λούλα, κατηγορεί τον Νεϊμάρ ότι υποστηρίζει τον Μπολσονάρου επειδή του έχει “συγχωρέσει’ το γεγονός ότι δεν έχει αποπληρώσει τον φόρο εισοδήματος που υποχρεούται στη χώρα του. Μάλιστα ένας από τους λόγους που εμφανίστηκε μαζί με τον Μπολσονάρου ο Νεϊμάρ ήταν για να απαντήσει στον Λούλα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss