Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Μονακό, δοκιμασία Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

EUROLEAGUE

Ο Σάσα Βεζένκοβ στον αγώνα με τη Ζάλγκιρις GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μονακό (19:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, σε παιχνίδι που ξυπνά μνήμες από τα περσινά playoffs, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι (21:05, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα (27/10) μία δύσκολη αποστολή, αφού υποδέχεται τη Μονακό (19:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα ζευγάρι που έχει πλέον ήδη την δική του ιστορία.

Το περσινό ζευγάρωμα των δύο αντιπάλων στα playoffs της EuroLeague – με τους “ερυθρόλευκους” να προκρίνονται στο Final Four με 3-2 νίκες – σαφώς και θα είναι στο μυαλό όλων, σε ένα ΣΕΦ που αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Λίγη ώρα μετά τον Ολυμπιακό, στην μάχη θα ριχτεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (21:05, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Οι “πράσινοι” θα ψάξουν την νίκη σε μία δύσκολη έδρα, αλλά θα το κάνουν χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Ντουέιν Μπέικον, το ντεμπούτο του οποίου ωστόσο δεν αργεί.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague:
Ολυμπιακός – Μονακό (19:45, Novasports 4)
Μακάμπι – Παναθηνϊκός (21:05, Novasports Prime)
Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports Start)
Παρτίζαν – Ζάλγκιρις (21:30, Novasports 5)
Ρεάλ – Βίρτους (21:45, Novasports 3)

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss